stcrt-2009-11226-001.png Voorontwerpbestemmingsplan Landgoed Nieuwe Weuste

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf woensdag 29 juli 2009 gedurende zes weken het voorontwerpbestemmingsplan Landgoed Nieuwe Weuste ter inzage ligt.

Doel van dit plan is het stichten van een nieuw landgoed bestaande uit ontwikkeling van 5,8 ha. nieuwe natuur, inclusief de bouw van 1 landhuis met één wooneenheid en een bijgebouw, gelegen tussen de Vosseveldseweg en de Bekeringweg (naast recreatieterrein Wiltershaar).

Alvorens het ontwerpbestemmingsplan in procedure te brengen worden inwoners van de gemeente en natuurlijke rechtspersonen die in de gemeente een belang hebben uiterlijk tot en met 8 september 2009 in de gelegenheid gesteld hun mening omtrent dit voorontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar te maken. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de receptie van het gemeentekantoor.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. De openingstijden zijn maandag van 12.00 uur tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Tevens is het bestemmingsplan terug te vinden op de site www.winterswijk.nl/wonenenleven/ruimtelijke ordening/deelplannen.

Winterswijk, 28 juli 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven