stcrt-2009-11189-001.png Goedkeuring Stap 3-besluit SpoorHaven 1e fase met rapportage

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 27 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage ligt de mededeling van het fictieve besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant d.d. 23 april 2009 tot goedkeuring van:

  • Het Stap 3-besluit SpoorHaven 1e fase met rapportage.

    Omdat vanaf het begin van de planvorming van SpoorHaven duidelijk is dat het gebied een aanzienlijke milieubelasting kent, wil de gemeente gebruik maken van de specifieke mogelijkheden die de Interimwet stad-en-milieubenadering (wet van 1 februari 2006) biedt. Dit komt erop neer, dat door middel van een zogenaamd stap 3-besluit bij een aantal woningen een hogere grenswaarde wordt vastgesteld dan volgens de Wet geluidhinder is toegestaan.

Een belanghebbende kan tegen dit besluit gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het Stap 3-besluit en de mededeling van het fictieve besluit van Gedeputeerde Staten liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor en bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl.

Voor nadere informatie:afdeling beleidsrealisatie, team regelgeving, mr. J.C.P.J.M. Vergouwen, tel. 0165-579 495, e-mail j.vergouwen@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165-579 235.

Roosendaal, 26 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

M.J.H. Marijnen,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven