Goedereede

Ontwerpbestemmingsplan 2e herziening Landelijk Gebied

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘2e herziening Landelijk gebied’ vanaf maandag 27 juli 2009 gedurende zes weken bij de Publieksbalie van het gemeentehuis ter inzage ligt.

De wijziging heeft voornamelijk betrekking op het jaarrond exploiteren van de strandtenten en biedt mogelijkheden voor het plaatsen van bouwwerken ten behoeve van de hulpverlening op het strand.

Deze stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 uur–16.00 uur, alsmede op donderdag van 17.00 uur–19.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Ook kunt u het plan inzien op www.goedereede.nl onder dienstverlening → terinzagelegging.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen op het ontwerpplan kenbaar maken. Reacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Ook bestaat de mogelijkheid om gedurende deze termijn van terinzagelegging zienswijzen mondeling kenbaar te maken. Hiervoor moet een afspraak gemaakt worden met een van de medewerkers van de cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0187) 49 15 00. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven