stcrt-2009-11139-001.png Ontwerpbestemmingsplannen ‘Buitengebied 1988 (Zelhem), herziening Veengoot’ en ‘Buitengebied, herziening Baakse Beek bij Zieuwent’

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemde ontwerpbestemmingsplannen, met ingang van vrijdag 24 juli 2009 voor iedereen ter inzage liggen (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

De plannen voorzien in de realisatie van ecologische verbindingszones (nieuwe natuur) op de volgende locaties:

  • Baakse Beek bij Zieuwent: gebied gelegen tussen de Zegendijk, Oude Maat, Kunnerij en Baakse Beek;

  • Veengoot bij Mariënvelde: gebied gelegen tussen de Zompweg, Zanddijk, Nicolaasweg en Veengoot.

De plannen kunnen worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de Gemeentelijke ServicePunten in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo. Ook kunt u de plannen, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl). De plannen liggen voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 3 september 2009.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393478), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent deze ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven