stcrt-2009-11130-001.png Bestemmingsplan Velp-Midden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Velp-Midden' op 8 juli 2009 is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Gelderland.

Daarbij is goedkeuring onthouden aan de bestemming ‘Voorzieningen, zone bijgebouwen’ bij het perceel Hoofdstraat 51 te Velp.

Dit bestemmingsplan heeft in grote lijnen betrekking op het deel van de bebouwde kom van Velp dat tussen de spoorlijn Arnhem–Zutphen en de Arnhemsestraatweg/Hoofdstraat/Zutphensestraatweg ligt.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen van 23 juli tot en met 2 september 2009 ter inzage in het gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg en in het Servicecentrum in de bibliotheek aan Den Heuvel 32 te Velp.

De stukken kunnen ook worden ingezien op de dinsdagavond in het gemeentehuis en wel van 17.30 tot 20.00 uur. Zij zijn tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.rheden.nl.

Tegen het besluit kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door de belanghebbende die zich tijdig tot gedeputeerde staten heeft gewend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tot gedeputeerde staten te wenden.

Voor zover het de onthouding van goedkeuring betreft, kan een belanghebbende beroep instellen.

Het beroep kan worden ingesteld gedurende de termijn van terinzagelegging.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Het adres van de (Voorzitter van de) Afdeling bestuursrechtspraak is Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

De Steeg, 22 juli 2009

Naar boven