stcrt-2009-11129-001.png Projectbesluit Zuideinde achter 48

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het projectbesluit ‘Zuideinde achter 48’ gedurende 6 weken ter inzage ligt. Het project ‘Zuideinde achter 48’ maakt het mogelijk om achter het perceel Zuideinde 48 in Roelofarendsveen twee vrijstaande woningen op te richten.

Met ingang van donderdag 23 juli ligt het ontwerpprojectbesluit, met bijbehorende stukken, voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom gedurende de openingstijden van het gemeenthuis of op afspraak.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

U kunt het ontwerpprojectbesluit ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, email info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven