stcrt-2009-11104-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘De Beekse Tuin’

Burgemeester en wethouders van Nuenen maken, overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 24 juli 2009 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) ter gemeentesecretarie, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘De Beekse Tuin’. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website: www.nuenen.nl.

Dit bestemmingsplan biedt de mogelijkheid op het perceel Beekstraat 36a in totaal acht vrijstaande woningen te realiseren. Twee daarvan zullen worden gesitueerd aan de Beekstraat en de overige 6 aan een nieuw te ontwikkelen woonhofje aan de Beekse Tuin.

Een ieder kan binnen de termijn van tervisieligging schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders (afdeling Ontwikkeling), telefoonnummer 040-2631641.

Nuenen, 23 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven