stcrt-2009-11066-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Beugenseweg 61’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 16 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Beugenseweg 61’ heeft vastgesteld. In dit bestemmingsplan wordt de mogelijkheid geboden om op het perceel Beugenseweg 61 te Boxmeer een nieuwe woning te bouwen en een bedrijf uit te oefenen voor verwerking van groente en fruit, alsmede handel en detailhandel in groenten en fruit.

Met ingang van 23 juli 2009 liggen het bestemmingsplan ‘Beugenseweg 61’ en de bijbehorende stukken gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het tijdelijk gemeentehuis aan de Bakelgeertstraat 43−45 in Boxmeer. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/bekendmakingen/algemeen.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 2 september 2009 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 3 september 2009, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven