stcrt-2009-11015-001.png Ontwerpbestemmingsplan Brinkstraat 4 te Enter

Voorbereiding bestemmingsplan

Er is een verzoek ingediend voor aanpassing van het bestemmingsplan om de bouw van drie vrijstaande woningen mogelijk te maken op het perceel Brinkstraat 4 te Enter. Op het perceel is momenteel één woning aanwezig. De bouw van drie woningen past niet binnen het ter plaatse geldende bestemmingsplan. De gemeente is echter bereid om mee te werken aan het verzoek om het bestemmingsplan te herzien. Op grond van artikel 1.3.1 Bro deelt het College van burgemeester en wethouders daarom mede dat een bestemmingsplan in voorbereiding is voor het perceel Brinkstraat 4.

Herziening bestemmingsplan perceel Brinkstraat 4

Naar aanleiding van het verzoek om aanpassing van het bestemmingsplan is voor het perceel Brinkstraat 4 een ontwerpbestemmingsplan opgesteld, dat de naam ‘Enter, partiële herziening Brinkstraat 4’ heeft gekregen. In dit plan wordt de bouw van drie woningen planologisch-juridisch geregeld.

Met de eigenaar van de gronden is een overeenkomst afgesloten voor het kostenverhaal.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 23 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, College van burgemeester en wethouders, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven