stcrt-2009-11013-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kerkdriel, herziening 2009 Empelenhof’

Burgemeester en wethouders van Maasdriel maken bekend, dat van 23 juli tot en met 2 september 2009 ter inzage ligt het door de gemeenteraad bij besluit van 9 juli 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Kerkdriel, herziening 2009 Empelenhof’.

Het plangebied betreft globaal het gebied tussen Hoorzik, Kloosterstraat en Berm.

Het bestemmingsplan ‘Kerkdriel herziening 2009 Empelenhof’ regelt de bouw van ca. 50 woningen met bijbehorende voorzieningen zoals wegen en openbare ruimte.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan niet gewijzigd.

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden in het gemeentehuis te Kerkdriel, Kerkstraat 45.

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State tegen de vaststelling van het bestemmingsplan Kerkdriel herziening 2009 Empelenhof.

Een beroepschrift moet binnen bovenvermelde termijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Degenen die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen naast het indienen van een beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met C. Flier, tel.0418-638430 (woensdag en vrijdag), of mailen naar info@maasdriel.nl, t.a.v. C. Flier.

Naar boven