stcrt-2009-11006-001.png Ontwerpbestemmingsplan‘Sportpark Kleine Vink 2009’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 22 juli 2009 het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportpark Kleine Vink 2009’ gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het Raadhuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bestemmingsplan is tevens in te zien op de gemeentelijke website (www.nieuwerkerk-ijssel.nl).

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart en regels en gaat vergezeld van een toelichting. Het plangebied waarop dit ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft ligt ten noorden van de bebouwde kom van Nieuwerkerk aan den IJssel, tussen de Hoofdweg en de Rijksweg A20. Het gebied wordt aan de oostzijde begrensd door een watergang en aan de westzijde door de Laan van Avant-garde. Binnen het plangebied worden de gronden aangewezen voor de ontwikkeling van een sportpark.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken aan de Gemeenteraad, onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Sportpark Kleine Vink 2009', Postbus 100, 2910 AC te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken met de heer J. Bus via (0180) 33 03 13. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Nieuwerkerk aan den IJssel, 22 juli 2009

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Naar boven