stcrt-2009-10983-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Shortgolfbaan ’t Vunderink te Eibergen

Burgemeester en wethouders van Berkelland maken op grond van artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat met ingang van 22 juli tot en met 1 september 2009 gedurende zes weken in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo ter inzage ligt het door de gemeenteraad van Berkelland in zijn vergadering van 7 juli 2009 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Shortgolfbaan ’t Vunderink te Eibergen’. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan voorziet in de aanleg van een 18-holes shortgolfbaan (kleinere variant van de golfsport) bij Erve ’t Vunderink aan de Vunderinkslaan 3 in Eibergen.

De door de gemeenteraad bij de vaststelling van dit bestemmingsplan aangebrachte wijziging ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is een beperkte grenscorrectie (actualisering van de kadastrale grens) in de zuidoosthoek van het plangebied.

Binnen de termijn van ter inzage legging kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, schriftelijk of mondeling zijn bedenkingen tegen het vastgestelde bestemmingsplan inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX te Arnhem (e-mailadres: post@gelderland.nl). Mondelinge bedenkingen kunnen worden ingebracht door tijdens werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur contact op te nemen met het secretariaat van de provinciale afdeling Toezicht & Advies Lokale Overheden team ROA: telefoon (026) 359 87 59.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp, kan iedereen binnen de termijn van terinzagelegging daartegen schriftelijk of mondeling zijn bedenkingen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Gelderland.

Naar boven