stcrt-2009-10977-001.png Projectbesluit Molen Massier en Vijverlaan 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat de volgende planologische procedures worden gestart:

  • Het projectbesluit Molen Massier, locatie Veldweg/Westeinde te Dalfsen;

  • Het projectbesluit Vijverlaan 2, locatie Vijverlaan 2 te Nieuwleusen.

Inhoud projectbesluit Molen Massier

Op grond van artikel 3.10 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening wordt een projectbesluit genomen voor de uitbreiding/herinrichting van het veevoederbedrijf van de heer A. Massier. Ook zal er voor de monumentale Molen Massier een uitbreiding van de gebruiksfunctie mogelijk gemaakt worden. Het projectbesluit heeft betrekking op het gebied Veldweg/Westeinde en wordt vooruitlopend op de vaststelling van het bestemmingsplan genomen.

Inhoud projectbesluit Vijverlaan 2

Op grond van artikel 3.10 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening wordt een projectbesluit genomen voor het slopen van de woning aan de Vijverlaan 2 en het vergroten van het bouwblok met als doel het oprichten van een nieuwe grotere woning met kantoorruimte. Het projectbesluit wordt vooruitlopend op de vaststelling van het bestemmingplan genomen.

Procedure

De ontwerpprojectbesluiten liggen vanaf 22 juli 2009 tot en met 1 september 2009 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Dalfsen, en het servicepunt in Nieuwleusen.

Een ieder kan gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen.

Degenen die een mondelinge zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen op telefoonnummer (0529) 48 82 97. In de zienswijze moet worden aangegeven op welk onderdeel van het projectbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Vanaf 22 juli 2009 kunt u de projectbesluiten (de kaarten en de teksten) ook via de website www.dalfsen.nl raadplegen en downloaden.

Dalfsen, 21 juli 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven