stcrt-2009-10945-001.png Projectbesluit en bouwvergunning Molenweg 16–22 te Scherpenisse

Verleende beschikking

Burgemeester en wethouders van Tholen maken bekend, nu geen zienswijzen zijn ingediend naar aanleiding van de ontwerpbeschikking, dat zij een projectbesluit nemen en een bouwvergunning verlenen voor de navolgende aanvraag om bouwvergunning met toepassing van:

Artikel 3.10, van de Wet ruimtelijke ordening:

  • Molenweg 16–22 te Scherpenisse: het bouwen van drie woningen en het renoveren van een bestaande woning (Bars2008/376).

Vanaf 24 juli 2009 tot en met 3 september 2009 ligt de beschikking projectbesluit en bouwvergunning met de daarbij behorende stukken ter inzage in het gemeentehuis van Tholen.

Volgens de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden tegen een verleende beschikking projectbesluit en bouwvergunning beroep instellen. Het beroepschrift moet binnen 6 weken na de dag waarop de beschikking ter inzage is gelegd worden gericht en gezonden aan de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrechtspraak, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Bezwaar en beroep

Degene die tegen een beschikking bezwaar of beroep heeft gemaakt, kan een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening (schorsing). Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet gericht worden aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Nadere informatie over het indienen van een bezwaar- en beroepsschrift en het aanvragen van een voorlopige voorziening is te vinden in de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid' die op verzoek door het cluster Communicatie van de gemeente Tholen wordt toegezonden.

Naar boven