stcrt-2009-10901-001.png Vaststelling Projectbesluit Avelingen West 32

Burgemeester en wethouders van Gorinchem, maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het projectbesluit voor het koppelen van twee bedrijfsgebouwen en het oprichten van een overkapping Avelingen West 32 is vastgesteld.

Dit project is gelegen op het perceel Avelingen West 32, kadastraal bekend als sectie B, nr. 2693.

Het vastgestelde projectbesluit, de verleende reguliere bouwvergunning en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 22 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem. De stukken kunnen worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis. Het besluit is ook te raadplegen via de website www.gorinchem.nl onder de kop ontwikkelingen/ruimtelijke ordening.

Er geldt een gecombineerde procedure van de reguliere bouwvergunning en de procedure van het bijbehorende projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van beroep, als één besluit aangemerkt. Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de rechtbank van Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht beroep worden ingesteld:

  • door degene die zienswijzen hebben ingediend;

  • door degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de algemene wet bestuursrecht bij de burgemeester en wethouders zijn zienswijze naar voren heeft gebracht.

Het beroep schorst de inwerkingtreding van het projectbesluit niet. Het projectbesluit treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de rechtbank van Dordrecht te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het projectbesluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Gorinchem, 21 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Gorinchem.

De secretaris.De burgemeester.

Naar boven