stcrt-2009-10892-001.png Ontwerpprojectbesluit perceel Grote Haag 85 (3.10 Wro)

Er is een aanvraag binnengekomen voor de bouw van een achteruitbouw met zwembad op het perceel Grote Haag 85. Aan deze aanvraag kan slechts medewerking worden gegeven indien in afwijking van het geldende bestemmingsplan een projectbesluit wordt genomen.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn de gevraagde bouwvergunning door middel van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening te verlenen.

De aanvraag en het ontwerpbesluit liggen vanaf woensdag 22 juli 2009 ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis. Tijdens de inzagetermijn tot en met 1 september 2009 kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de behandelend ambtenaar mevrouw K. Traas (036-5229550). In de zienswijzen dient te worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Beroep instellen is later alleen mogelijk wanneer u belanghebbende bent en tijdig een zienswijze over het ontwerpbesluit hebt ingediend of wanneer u aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Naar boven