stcrt-2009-10888-001.png Ontwerpparaplubestemmingsplan 'kleinschalig kamperen in Tiel'

Er is een ontwerpparaplubestemmingsplan 'Kleinschalig kamperen in Tiel' opgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt het planologisch mogelijk om, onder voorwaarden, kleinschalige kampeerterreinen te vestigen ter plaatse van agrarische bestemmingen, horeca, watervogelkwekerij, woonbestemmingen en manege. Hierdoor ontstaan meer mogelijkheden voor kleinschalig kamperen.

Dit paraplubestemmingsplan betreft de plangebied van de bestemmingsplannen Buitengebied, Buitengebied, 1e herziening, Kapel-Avezaath 1988 en Wadenoijen 1988.

Het ontwerpparaplubestemmingsplan ligt met ingang van maandag 20 juli 2009, gedurende zes weken, ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen (Achterweg 2) en in de Openbare Bibliotheek (Kloosterstraat 3) te Tiel en is in te zien op de internetsite van de gemeente Tiel: www.tiel.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de raad van de gemeente Tiel, Postbus 6325, 4000 HH Tiel.

Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge zienswijzen in te brengen, kan contact opnemen met mevrouw I. Kleijngeld van de afdeling Stadsontwikkeling, tel 0344-637 323.

Tiel, 15 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Tiel,

namens hen:

E.A. Roovers,

Manager afdeling Stadsontwikkeling.

Naar boven