stcrt-2009-10847-001.png Goedkeuring Uitwerkingsplannen Tabaksteeg ‘De Landerijen-west (uitwerkingsplan 1)’ en ‘De Landerijen-zuid-oost (uitwerkingsplan 2)’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leusden maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 11, lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Utrecht bij besluit van 7 juli 2009, nr. 2009INT245384 en bij besluit van 7 juli 2009, nr. 2009INT245386, goedkeuring hebben verleend aan de uitwerkingsplannen ‘De Landerijen-west (uitwerkingsplan 1)’ en ‘De Landerijen-zuid-oost (uitwerkingsplan 2)’.

Toelichting

De uitwerkingsplannen vormen een nadere uitwerking van het bestemmingsplan Tabaksteeg 2006. De plannen zien primair op het ontwikkelen van woningbouw.

Ter Inzage

De besluiten van Gedeputeerde Staten en de goedgekeurde uitwerkingsplannen liggen met ingang van donderdag 23 juli 2009 tot en met woensdag 2 september 2009 ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op het gemeentehuis op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Ook kunnen deze documenten worden ingezien via de website www.leusden.nl onder Wonen, wijken en veiligheid/Bestemmingsplannen.

Indienen van beroep bij de Raad van State

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden tegen het besluit van Gedeputeerde Staten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Degenen die een beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

Beroepschriften respectievelijk verzoeken om voorlopige voorziening, dienen te worden gericht aan de Afdeling respectievelijk de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven