stcrt-2009-10822-001.png Door gedeputeerde staten gedeeltelijk goedgekeurd Bestemmingsplan ‘Wensink Zuid’

Gedeputeerde Staten van Overijssel hebben bij besluit van 30 juni 2009 het raadsbesluit van 9 december 2008 tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Wensink Zuid’ gedeeltelijk goedgekeurd.

Goedkeuring is onthouden aan de mogelijkheid voor de bouw van een woning aan het Van Speijkplein en de wijzigingsbevoegdheid die de bouw van in totaal 5 woningen aan het van Speijkplein mogelijk maakt.

Tevens is goedkeuring onthouden aan een perceel grond naast Van Speijkplein 1.

Aan artikel 17 lid 2 planvoorschriften is eveneens goedkeuring onthouden en aan artikel 17 lid 3 van de planvoorschriften is goedkeuring onthouden voor zover het de zinsnede ‘en 2’ betreft.

Ter inzage

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt vanaf vrijdag 17 juli 2009 tot en met donderdag 27 augustus 2009 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

Bezwaar/beroep

Degenen die tijdig bedenkingen tegen het bestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt bij Gedeputeerde Staten, belanghebbenden die in hun belang worden getroffen door de onthouding van goedkeuring en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun bedenkingen kenbaar te maken kunnen tijdens bovenvermelde periode schriftelijk beroep tegen het gedeeltelijke goedgekeurde bestemmingsplan indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Na afloop van de beroepstermijn wordt het bestemmingsplan voor zover goedgekeurd van kracht, tenzij gedurende die termijn naast het indienen van een beroep tevens ingevolge artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek wordt ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage). In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven