stcrt-2009-10807-001.png Raadsbesluit bestemmingsplan Maasstraat 57a te Arcen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Arcen en Velden maken ingevolge artikel 3.8, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 juni 2009 besloten heeft het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan ‘Arcen Dorp 2005’ – woning Maasstraat 57a’ (zoals dat in ontwerp ter inzage heeft gelegen van 23 maart t/m 4 mei 2009) niet vast te stellen.

Het raadsbesluit omtrent vaststelling ligt met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 20 juli 2009 gedurende zes weken (dus tot en met 31 augustus 2009) ter inzage in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Arcen. Het raadsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen ook worden geraadpleegd via de gemeentelijke website.

Met het bestemmingsplan werd beoogd het bouwvlak voor het oprichten van een woning op dit perceel te wijzigen. De raad heeft besloten het bouwvlak niet te willen wijzigen en onverkort vast te willen houden aan de regeling in het vigerende bestemmingsplan.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van 6 weken waarbinnen het raadsbesluit ter inzage ligt, op grond van het bepaalde in artikel 8.2, eerste lid 1 onder a, Wro schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op het voornoemde adres.

17 juli 2009

Naar boven