stcrt-2009-10783-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Wijzigingsplan Den Ham, Dorpsstraat 58’

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Overijssel op 30 juni 2009 het bestemmingsplan ‘Wijzigingsplan Den Ham, Dorpsstraat 58’ hebben goedgekeurd.

Deze wijziging komt tot stand met gebruikmaking van de bevoegdheid zoals die is neergelegd in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 22, lid 1 van de voorschriften behorend bij het bestemmingsplan Den Ham ten behoeve van het wijzigen van plaats en richting van bebouwingsgrenzen met maximaal 10 m. De planwijziging voorziet in het verschuiven van de westelijke bebouwingsgrens teneinde uitvoering te kunnen geven aan vervangende nieuwbouw op de plek van de voormalige melkfabriek.

Ter inzage

Op basis van artikel 11 lid 5 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ligt het goedkeuringsbesluit met het wijzigingsplan en het vigerend bestemmingsplan vanaf vrijdag 17 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis te Vriezenveen.

Beroep

Tegen het besluit inzake goedkeuring kan tijdens de termijn van terinzagelegging door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag

Een besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven