stcrt-2009-10774-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Baarn Ericastraat’

De gemeenteraad van Baarn heeft in de openbare vergadering van 27 mei 2009 het bestemmingsplan ‘Baarn Ericastraat’ gewijzigd vastgesteld. De volgende wijzigingen zijn in het ontwerp aangebracht:

  • in de begripsbepaling is het begrip ‘garagebox’ opgenomen;

  • in de planregels is binnen de bestemming Wonen een regeling opgenomen om garages of carports op eigen terrein te kunnen realiseren bij de twee-onder-één-kapwoningen (naast Ericastraat 4 en 6). Dit is tevens met een aanduiding op de verbeelding (plankaart) aangegeven;

  • in de toelichting zijn de bodemparagraaf en de paragraaf economische uitvoerbaarheid geactualiseerd.

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan inzien van 17 juli tot en met 27 augustus 2009 van 9.00 tot 12.00 uur (andere tijden op afspraak) op het gemeentehuis bij de balie Frontoffice. Tevens is het bestemmingsplan digitaal in te zien op www.baarn.nl.

Beroep

Gedurende bovenstaande periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht (artikel 6:13 Awb). Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.

Als er spoedeisende belangen zijn, kunt u – zodra het beroepschrift is ingediend – tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook aan het in behandeling nemen van het verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven