stcrt-2009-10772-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Zuidelijke Randweg’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis maken ingevolge artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit van 30 juni 2009 kenmerk PZH-2009-455810A het bestemmingsplan ‘Zuidelijke Randweg’ hebben goedgekeurd.

Het plangebied wordt begrensd door de Langeweg, Rottenburgseweg, Molenweg en Zuidelijke Randweg te Middelharnis.

Behalve de reeds gerealiseerde randweg, keukencentrum en 2 kantoren voorziet het plan in de vestiging van 2 supermarkten, perifere detailhandel, kantoren en maatschappelijke voorzieningen. Op 4 locaties zijn via wijzigingsbevoegdheden kantoren en maatschappelijke voorzieningen mogelijk.

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het goedgekeurde bestemmingsplan liggen met ingang van 20 juli 2009 gedurende een termijn van zes weken voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie (openingstijden zie www.middelharnis.nl) van het gemeentehuis, gevestigd aan het adres Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis.

Belanghebbenden die tijdig bedenkingen tegen de vaststelling van het plan bij Gedeputeerde Staten hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunnen binnen de bovengenoemde termijn van zes weken tegen het goedkeuringsbesluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het indienen van beroep heeft geen schorsende werking.

Binnen de beroepstermijn kan degene die beroep heeft ingesteld tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Beroepschriften en verzoeken om voorlopige voorziening dienen schriftelijk, te worden gericht aan de Afdeling, respectievelijk de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Meer informatie over het indienen van een beroepschrift staat op de website van de Raad van State.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven