stcrt-2009-10768-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Maartenswouden, 2e herziening’

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Maartenswouden, 2e herziening’ overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, met ingang van 17 juli 2009 ter inzage ligt.

Het plangebied waarover voornoemd bestemmingsplan handelt, ligt aan de oostelijke zijde van het plangebied van het bestemmingsplan Maartenswouden.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de aanpassing van de plankaart met betrekking tot bouwhoogten voor het deelgebied ‘De Slinger’. Hierdoor is het mogelijk om eventueel woningen te realiseren met drie bouwlagen met een maximale bouwhoogte van 10 meter. Het bestemmingsplan is een partiële herziening van het bestemmingsplan Maartenswouden.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 17 juli 2009 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk/mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen, kan een afspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

Naar boven