stcrt-2009-10766-001.png Goedgekeurd Bestemmingsplan Wijhe

Het bestemmingsplan is op 16 juni 2009 door Gedeputeerde Staten van Overijssel goedgekeurd. Het plan heeft globaal betrekking op de gehele bebouwde kom van de kern Wijhe, met uitzondering van de bedrijventerreinen aan de noord- en zuidzijde en het nieuwbouwgebied Noorder Koeslag. Het plan is opgesteld in het kader van de actualisering en digitalisering van de veelal sterk verouderde bestemmingsplannen en geeft een vertaling van de speerpunten die uit de visie voor de kern Wijhe naar voren zijn gekomen.

Het bestemmingsplan en het goedkeuringsbesluit liggen van 17 juli 2009 tot en met 27 augustus 2009 ter inzage bij de publieksbalie locatie Wijhe, Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe. Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van een beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Raad van State.

Naar boven