stcrt-2009-10757-001.png Verleende bouwvergunning met projectbesluit artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben genomen en bouwvergunning hebben verleend aan Aarts Conserven Holding BV, voor het oprichten van een woonhuis en schuur op het perceel Zandterweg ong. te Lottum, kadastraal bekend gemeente Grubbenvorst, sectie H, nummer 773.

Belanghebbenden, die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn, kunnen binnen zes weken na verzending van het besluit beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden:

  • die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat zijn geweest.

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

De bekendmaking van het besluit vindt tevens plaats op onze website én in de Staatscourant. De verleende bouwvergunning en projectbesluit, kunnen op afspraak worden ingezien. Tevens zijn het besluit en de bijbehorende stukken vanaf vrijdag 17 juli 2009 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl.

Horst, 16 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven