stcrt-2009-10723-001.png Vastgesteld Bestemmingsplan ‘Dominee Magendansstraat 34’

Burgemeester en wethouders van Zederik maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat gedurende zes weken van 24 juli 2009 tot en met 3 september 2009 bij de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk, voor eenieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 juli 2009 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Dominee Magendansstraat 34’. U kunt het bestemmingsplan ook inzien op http://www.zederik.nl.

Het bestemmingsplan maakt de (her)ontwikkeling van de locatie van de voormalige openbare basisschool aan de Ds. Magendansstraat 34 (kadastraal bekend sectie B, nr. 3955 ged.) te Lexmond mogelijk ten behoeve van de bouw van maximaal 13 woningen met bijbehorende voorzieningen.

Degenen, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten, dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende voornoemde beroepstermijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Tevens kunt u gedurende de beroepstermijn – naast een beroepsschrift – een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zonder dit verzoek treedt het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepsschrift.

Meerkerk, 23 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Zederik,

A.G.H. Gorissen,

de secretaris.

J.F. Koen,

de burgemeester.

Naar boven