stcrt-2009-10721-001.png Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning voor de woning Mr. Kuijpersplein 8 te Lichtenvoorde

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en bouwvergunning te verlenen voor de bouw van een woning op het perceel Mr. Kuijpersplein 8 te Lichtenvoorde.

Bovengenoemd ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning liggen met bijbehorende stukken met ingang van vrijdag 17 juli 2009 voor iedereen ter inzage.

Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde, en in de Gemeentelijke ServicePunten in de openbare bibliotheken, Dijkstraat 2a te Lichtenvoorde, en Het Heydenrijck 1 te Groenlo. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl). Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 27 augustus 2009.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393481), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven