stcrt-2009-10686-001.png Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitaitieplan ‘Rosheuvel-Boksheidsedijk’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Rosheuvel-Boksheidsedijk’ met ingang van 16 juli 2009 gedurende 6 weken bij de gemeentebalie ter inzage ligt. Dit op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Daarnaast ligt ook het bijbehorende ontwerpexploitatieplan ‘Rosheuvel-Boksheidsedijk’ gedurende de hierboven genoemde termijn ter inzage. Dit is op basis van artikel 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpexploitatieplan en alle bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien op www.eersel.nl.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Rosheuvel-Boksheidsedijk’ voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van 44 woningen, waarvan 8 ruimte-voor-ruimte woningen, in het gebied gelegen tussen de Rosheuvel en de Boksheidsedijk in Eersel.

Waar gaat het exploitatieplan over?

Het exploitatieplan ‘Rosheuvel-Boksheidsedijk’ biedt de gemeente Eersel de mogelijkheid om (plan)kosten te verhalen voor zover daarover met de particuliere grondeigenaren geen overeenkomst is gesloten.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. Eveneens binnen deze termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk (niet per e-mail) of mondeling een zienswijze op het ontwerpexploitatieplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen de genoemde termijn – telefonisch contact opnemen met de heer R. Kox, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, team Ruimte of mevr. A. Kruyzen van het Projectbureau Bouwen Eersel. Beide bereikbaar via (0497) 531 300.

Naar boven