stcrt-2009-10678-001.png Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Ridderveld

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 juni 2009 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘Ridderveld’.

Het bestemmingsplan

Het gebied waarvoor dit nieuwe bestemmingsplan gaat gelden, ligt aan de noordzijde van Alphen aan den Rijn en beslaat een groot gedeelte van de bebouwde kom. Het wordt globaal begrensd door Heijmanswetering in het westen, Nieuwe Sloot in het zuiden, Zegersloot in het oosten en de Zegerbaan/N207 in het noorden.

De wijzigingen

De wijzigingen zijn doorgevoerd naar aanleiding van een amendement dat naar voren is gebracht tijdens de raadsbehandeling op 25 juni jongstleden. De aanpassingen hebben betrekking op de locatie van de eventuele uitbreiding van de Prismaschool aan de Weegbree-/Hoefbladstraat. Het betreft een aanpassing van de plankaart.

Ter inzage

Iedereen kan het bestemmingsplan Ridderveld en de plankaart vanaf 16 juli gedurende zes weken inzien bij

  • De ontvangstbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1, geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur;

  • Openbare bibliotheek, filiaal Ridderveld, Troubadourweg 2/a.

Hoe kunt u bedenkingen indienen?

In de periode van 16 juli 2009 tot en met 26 augustus 2009 kunnen bedenkingen worden ingebracht. Deze moeten bij voorkeur schriftelijk worden gericht aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, postbus 90602, 2509 LP ’s-Gravenhage. Ook het indienen van mondelinge bedenkingen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te worden gemaakt. Dit kan via nummer 070-441 69 30.

Wie kunnen er bedenkingen indienen?

Bedenkingen kunnen worden ingediend door:

  • degenen, die tijdig hun zienswijzen tegen de ontwerpbestemmingsplannen bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een ieder die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht.

15 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn.

Naar boven