stcrt-2009-10671-001.png Ontwerpprojectbesluit Herontwikkeling 2e fase Rentex-terrein

Burgemeester en wethouders van Vught brengen ter openbare kennis, dat zij voornemens zijn om voor de herontwikkeling van de 2e fase van het Rentex-terrein, gelegen aan de Schakel te Vught, een projectbesluit te nemen.

Built to Build Projectontwikkeling B.V. te ’s-Hertogenbosch heeft daarvoor een plan ingediend.

Het plan voorziet in de realisering van een bedrijfsgebouw met bijkomende voorzieningen, zoals parkeerplaatsen en een in- en uitrit. Het ligt in de bedoeling het bedrijfsgebouw te gaan gebruiken voor de vestiging en exploitatie van een bouwmarkt.

Het ontwerp van het te nemen projectbesluit met bijlagen ligt van donderdag 16 juli tot en met woensdag 26 augustus 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de ontvangst en informatiebalie van het gemeentekantoor. Deze documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.vught.nl

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het voorontwerp van het projectbesluit kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze wordt gericht aan Burgemeester en wethouders van Vught, Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer C.C.P. van Steen, van de afdeling Ruimte, die deze aangelegenheid in behandeling heeft. Hij is op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar via telefoonnummer 073-658 06 93.

Vught, 15 juli 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

J.M.T. van Hapert.

De burgemeester,

R.J. van de Mortel.

Naar boven