stcrt-2009-10651-001.png Vaststelling ‘Partiële herziening bestemmingsplan Vogelwijk’

Burgemeester en wethouders van Zeist maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 7 juli 2009 de ‘Partiële herziening bestemmingsplan Vogelwijk’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

De gedeeltelijke herziening is bedoeld om geringe verschuivingen in woningtype en woning-aantal voor enkele bouwvlakken mogelijk te maken bij de herstructurering van Vogelwijk. Ten behoeve van enige flexibiliteit is in de planregels van de gedeeltelijke herziening een bepaling opgenomen voor beperkte wijziging van het aantal woningen per bouwvlak.

Het besluit van de raad en de vastgestelde partiële herziening liggen vanaf 16 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage bij de centrale informatiebalie in de publiekshal aan Slotlaan 20 in Zeist. De openingstijden van de balie zijn: 08.00 uur–15.00 uur (ma. t/m wo.), 12.00 uur–15.00 uur (do.) en 08.00 uur–12.30 uur (vr.). De partiële herziening is ook te raadplegen op www.zeist.nl → plannen en projecten.

Aangezien geen zienswijzen omtrent het ontwerp van de gedeeltelijke herziening zijn kenbaar gemaakt, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs daartoe niet in staat is geweest, tijdens de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van de gemeenteraad en daarmee de partiële herziening treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit ingevolge artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Zeist, 14 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Zeist.

Naar boven