Lansingerland

Ontwerpprojectbesluit hoogspanningsverbinding (380kV) Krimpenlijn

Het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland brengt ter kennis op het volgende adres een projectbesluit voor te bereiden:

  • Voor een gebied gelegen tussen de Laan van Mathenesse en de A12 inclusief de kruising A12 met de N209 nabij de Kruisweg, postcode 2665.

Voor de realisatie van een hoogspanningsstation nabij de Laan van Mathenesse is in 2008 bouwvergunning verleend onder gelijktijdig verlening van vrijstelling. Om de bestaande hoogspanningsverbinding 380kV (Krimpenlijn) aan te kunnen sluiten op het in aanbouw zijnde nieuwe hoogspanningsstation, dient de bestaande verbinding verlegd te worden.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien

U kunt de desbetreffende stukken gedurende de openingstijden met ingang van 16 juli 2009 tot en met 26 augustus 2009 inzien in het SPIL te Berkel en Rodenrijs. De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site: www.lansingerland.nl; onder ‘wonen en omgeving’ bij ‘bestemmingsplannen’.

Indienen zienswijze

Een ieder heeft − gedurende de termijn van terinzagelegging − de mogelijkheid een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling SO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, onder vermelding van: Zienswijze Krimpenlijn (PB0024P01). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u telefonisch een afspraak te maken.

Mocht u de betreffende stukken buiten de openingstijden willen inzien, een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken of mondeling een reactie wilen geven, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 010-800 4000.

Naar boven