stcrt-2009-10627-001.png Bestemmingsplan ‘Zandstraat 27 Koewacht

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Zandstraat 27 Koewacht alsmede de 1e Herziening van het bestemmingsplan Buitengebied (voormalige gemeente Axel)’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan Zandstraat 27 Koewacht heeft tot doel de beoogde woningbouw ter plaatse van het kadastrale perceel Zandstraat 27 juridisch planologisch mogelijk te maken. In verband met de ontwikkeling is tevens een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied (voormalige gemeente Axel) nodig om de bouwmogelijkheid van een tweede woning binnen het bestaande bouwvlak te verwijderen en de gebruiksmogelijkheden van het perceel Zandstraat 29 te waarborgen.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt van 16 juli tot en met 26 augustus 2009 ter inzage bij de publieksbalie in het stadhuis, Oostelijk Bolwerk 4 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en de vestiging Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie Sas van Gent is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het plan is tevens integraal te raadplegen via de website www.terneuzen.nl/actueel/bestemmingsplan.

Er zijn geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar gemaakt. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen in de bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven