stcrt-2009-10615-001.png Wijzigingsplan ex artikel 11 WRO (van het) bestemmingsplan Buitengebied (‘Veenakkers 34’)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wervershoof maken bekend dat het wijzigingsplan ex. artikel 11 WRO (van het) bestemmingsplan Buitengebied (‘Veenakkers 34’), vastgesteld bij ons besluit van 12 mei 2009, door Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland bij besluit van 10 juni 2009, onder nummer 2009-33919, is goedgekeurd. Het wijzigingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van een glastuinbouwbedrijf aan de Veenakkers 30.

Het besluit en het bestemmingsplan Buitengebied liggen ingevolge artikel 11, vijfde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) met ingang van donderdag 16 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, sector Ruimte, Raadhuisplein 1, 1693 EA Wervershoof.

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen het besluit van Gedeputeerde Staten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen bij ons college en zijn geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend. Daarom kunnen alleen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze en bedenking in te dienen beroep instellen.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Deze inwerkingtreding kan uitsluitend worden gestuit door een voorlopige voorziening van de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door degenen die gerechtigd zijn tot het instellen van beroep. Op grond van artikel 56b van de Wet op de Ruimtelijke Ordening dient deze voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn te worden aangevraagd.

Het besluit is tevens te raadplegen op www.wervershoof.nl onder ‘bekendmakingen’ en ‘ruimtelijke ordening’.

Wervershoof, 15 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Wervershoof,

H.M. Rood,

de secretaris.

F. Vletter,

de burgemeester.

Naar boven