stcrt-2009-10608-001.png Vaststelling bestemmingsplan Schoener - West

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat met ingang van 16 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad bij besluit van 25 juni 2009 vastgestelde bestemmingsplan Schoener - West.

Het plangebied betreft de voormalige locatie van het zwembad in de Schoener en bevindt zich ten oosten van de Westerdreef, ten noorden van het Havendiep, ten zuiden van de ontsluitingsweg Schoener 40 en ten westen van het terrein van ASVZ Flevobolder in de Schoener.

Het bestemmingsplan heeft ten doel de realisatie van 37 woningen binnen dit plangebied mogelijk te maken.

Het besluit tot vaststelling en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ter inzage in het Infocentrum in de hal van het Stadhuis. Het Infocentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.lelystad.nl.

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep.

Het raadsbesluit is voorbereid met toepassing van de openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Daarom kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij in het kader van deze procedure geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Het raadsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet.

Indien beroep is ingesteld, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van genoemde Afdeling van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Bij het verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overgelegd. Indien een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het raadsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroep en/of een verzoek om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven