stcrt-2009-10595-001.png Voorbereidingsbesluit gemeente Arcen en Velden

Burgemeester en wethouders van Venlo maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Venlo in zijn vergadering van 1 juli 2009 heeft besloten in voorbereiding te verklaren een herziening van de geldende bestemmingsplannen voor het plangebied van bedrijventerrein Trade Port Noord, zoals nader aangeduid op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening (globaal begrensd door de gemeentegrens met Horst aan de Maas nabij de Sevenumseweg, de gemeentegrens met Sevenum, het bedrijventerrein Trade Port West en de in het bestemmingsplan ‘bedrijventerrein Trade Port Noord en Park Zaarderheiken’ voorziene golfbaan).

Het voorbereidingsbesluit houdt verband met de realisering van het bedrijventerrein Trade Port Noord. Het voorbereidingsbesluit treedt op 16 juli 2009 in werking en ligt vanaf deze datum met bijbehorende tekening ter inzage in de Stadswinkel Venlo (receptie/centrale balie), Peperstraat 10 in Venlo.

Tegen dit besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep worden ingesteld.

Venlo, 15 juli 2009

Naar boven