stcrt-2009-10576-001.png Vaststelling wijzigingsplan Alida’s Smulpaleis (bestemmingsplan Vrijetijdsboulevard)

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het door hen op 7 juli 2009 vastgestelde wijzigingsplan Alida’s Smulpaleis met ingang van woensdag 15 juli 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden.

Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan zoals dit ter inzage heeft gelegen.

Dit plan betreft een wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het bestemmingsplan Vrijetijdsboulevard. Het plan maakt het mogelijk dat een gebouw van maximaal 100 m2 wordt opgericht aan de rand van de parkeerplaats voor de Vrijbuiter aan de Kanaalstraat te Roden, ten behoeve van de vestiging van een snackbar.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze op het ontwerp van het wijzigingsplan bij het College van Burgemeester en Wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het College kenbaar te maken, een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift moet binnen bovenvermelde termijn van terinzageligging worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de terinzageligging. Degenen die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen naast het indienen van het beroepschrift een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het besluit niet in werking voordat over het verzoek om een voorlopige voorziening is beslist.

Zowel voor het indienen van een beroepschrift als voor het verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Roden, 14 juli 2009

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven