stcrt-2009-10552-001.png Voorbereidingsbesluiten gemeente Rijnwouden

Het college van burgemeester en wethouders van Rijnwoude maakt bekend dat de Raad van de gemeente Rijnwoude in zijn vergadering van 8 juli 2009 op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening een tweetal voorbereidingsbesluiten heeft genomen, waarbij de raad heeft verklaard dat:

  • een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied gelegen aan de Dorpsstraat, De Barm en Molenstraat te Benthuizen zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening;

  • een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied globaal gelegen tussen de Lagewaard en de Hoogewaard te Koudekerk aan den Rijn (‘het oog van Koudekerk’), zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening.

De raad heeft bepaald dat de besluiten in werking treden op de datum van publicatie van de besluiten, zijnde in dit geval 15 juli 2009. De besluiten liggen vanaf 15 juli 2009 voor een ieder ter inzage (ma. t/m vr. van 8.30–12.30 uur, op donderdag tot 20.00 uur en op afspraak ook op woensdagmiddag van 13.30–16.00 uur) bij de publieksbalie, Frederik van Eedenplei  4 te Hazerswoude-Rijndijk.

Er bestaat geen wettelijke mogelijkheid (meer) om tegen een genomen voorbereidingsbesluit een bezwaar- of beroepschrift in te dienen.

Hazerswoude-Rijndijk, 15 juli 2009

Burgemeester en wethouders voornoemd,

A. Latenstein van Voorst-Woldringh,

burgemeester.

J. Schellevis,

secretaris.

Naar boven