stcrt-2009-10539-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan voor woningbouw Zwilbroekseweg/Rekkenseweg en boscompensatie aan de Hupselse Dwarsweg in Eibergen

Op 4 maart 2008 stelde de gemeenteraad van Berkelland het bestemmingsplan ‘Zwilbroekseweg/Rekkenseweg, Eibergen’ vast. Dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van acht vrijstaande woningen tussen de Zwilbroekseweg en de Rekkenseweg te Eibergen (naast Rekkenseweg 2) en in het realiseren van boscompensatie op een deel van het perceel naast Hupselse Dwarsweg 2b in Eibergen (kadastraal bekend gemeente Eibergen, sectie AB, nummer 535).

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben het bestemmingsplan op 29 augustus 2008 goedgekeurd. Op 1 juli 2009 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State besloten om het beroep tegen dit goedkeuringsbesluit voor een deel niet-ontvankelijk te verklaren en voor het overige ongegrond te verklaren. Dit betekent dat het goedgekeurde bestemmingsplan ‘Zwilbroekseweg/Rekkenseweg, Eibergen’ onherroepelijk is geworden. Het bestemmingsplan is in te zien in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Naar boven