stcrt-2009-10535-001.png Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan ‘Venestraat 175’

Burgemeester en wethouders van Assen maken bekend dat overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan ‘Venestraat 175’ met ingang van 16 juli 2009, gedurende een termijn van zes weken, ter inzage ligt bij de Publieksbalie Bouwen en Wonen, in het stadhuis. Daarnaast kan het bestemmingsplan geraadpleegd worden op de website www.assen.nl.

Tevens is het mogelijk het bestemmingsplan gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten kantooruren in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Publieksbalie Bouwen en Wonen, telefonisch bereikbaar onder nummer 0592-366911, toestel 6777.

Het bestemmingsplan ‘Venestraat 175’ heeft betrekking op de gronden en gebouwen behorende bij het perceel Venestraat 175 te Assen.

Het onderhavige bestemmingsplan is in hoofdzaak gericht op het verhogen van de bouwhoogte. Voor het overige deel is het plan consoliderend van aard. Daarbij worden de bestaande functies in het plangebied geregeld. De planopzet is aangesloten bij de regeling van recent opgestelde bestemmingsplannen.

Het voorontwerp en het ontwerp van dit bestemmingsplan zijn voorgelegd aan de bevolking en aan een overlegpartner. Op beide stukken zijn geen reacties binnengekomen.

Op grond van artikel 3.8 lid 1 volgens artikel 8.2 lid 1 onder a Wro, kunnen belanghebbenden gedurende genoemde 6 weken beroep instellen tegen het besluit van de Raad van de gemeente Assen, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Naar boven