stcrt-2009-10502-001.png Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Oude Molenweg 13’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Oude Molenweg 13’. Met het bestemmingsplan wordt voorzien in een uitbreiding van het agrarische bouwperceel ter plaatse en een mogelijkheid voor nevenactiviteiten in de vorm van een groepsaccommodatie en een ijsmakerij.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 15 juli 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor, Zuiderzeestraatweg Oost 19 te Elburg. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via www.elburg.nl/bekendmakingen.

Gedurende vermelde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp naar keuze schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 70, 8080 AB te Elburg. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0525-688637.

Elburg, 14 juli 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Naar boven