stcrt-2009-10468-001.png Partiële herziening bestemmingsplan Centrum ten behoeve van plan Spek-Ende

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 2 juli 2009 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening van het bestemmingsplan Centrum ten behoeve van het plan Spek-Ende’ met nummer VII-14 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt voor het Spek-Ende de bouw van een ondergrondse parkeergelegenheid met bergingen, een hoogteaccent in de vorm van een torentje en verruiming van nok- en goothoogtes mogelijk.

Vanaf 15 juli 2009 liggen het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit zijn ook te raadplegen via onze website: www.winterswijk.nl/wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen.

Gedurende de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingediend door: degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad; belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.

Winterswijk, 14 juli 2009

Burgemeester en wethouders.

Naar boven