stcrt-2009-10451-001.png Bestemmingsplan buitengebied Roerdal

Burgemeester en wethouders van Roermond maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Roermond in zijn vergadering van 3 juli 2009 het bestemmingsplan ‘buitengebied Roerdal’ heeft vastgesteld. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Maastrichterweg in het westen, de Keulsebaan in het oosten, de gemeentegrens met Roerdalen in het zuiden en de stedelijke bebouwing en het industrieterrein Keulsebaan zuid in het noorden.

Het plan is gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 15 juli 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de balie van publieksvoorlichting in de hal van het stadhuis, ingang hoek Markt/Swalmerstraat. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht. De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Roermond, 14 juli 2009

Naar boven