Lansingerland

Ontwerpuitwerkingsplan Meerpolder

Burgemeester en wethouders zijn van plan binnen de regels van het geldende bestemmingsplan het plan uit te werken:

  • Uitwerkingsplan deelplan III, 1e partiële herziening 1e fase (Meerwegzone centrum)

De partiële herziening van het uitwerkingsplan betreft 16 woningen gelegen aan de Oostmeerlaan ter hoogte van beide ontsluitingen aan de Berkelse Kade. Het bouwplan van deze 16 woningen is gewijzigd. Om wijziging van het bouwplan mogelijk te maken dient het uitwerkingsplan partieel herzien te worden. Het bouwprofiel van de 16 woningen is aangepast.

Procedure

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 16 juli 2009 tot en met woensdag 26 augustus 2009 inzien bij het SPil, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs. Het SPil is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken.

[De stukken zijn ook te vinden op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving (gemeentelijke publicaties)]

Indienen zienswijze

Wanneer u belanghebbende bent, kunt u – gedurende de termijn van terinzagelegging – een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling V&H, postbus 1, 2650AA Berkel en Rodenrijs. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient u telefonisch een afspraak te maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens de genoemde openingstijden bellen via telefoonnummer (010) 800 4726 of (010) 800 4705.

Naar boven