stcrt-2009-10421-001.png Bestemmingsplan Wormerveer Zuid Deel II gedeeltelijk onherroepelijk – kennisgeving ingevolge artikel 31 WRO

Burgemeester en wethouders van Zaanstad maken bekend, dat het bestemmingsplan Wormerveer Zuid Deel II tgv. de uitspraak van Afdeling bestuursrechtspraak van Raad van State van 1 juli 2009, nr. 200806712/1/R2 onherroepelijk is geworden, met uitzondering van de plandelen met de bestemmingen ‘Bedrijfsdoeleinden B (3.1) df*5.5 en ‘Bedrijfsdoeleinden B (3.2)*5.5’ ter plaatse van Plein 13 nrs 63/65/91/93.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied Wormerveer Zuid deel II.

Het gebied wordt aan de noordkant globaal begrensd door de Celebestraat/Zuideinde en de oostelijke oever van de Zaan. Aan de oostkant de gemeentegrens bij Wormerveer. Aan de zuidkant de waterverbinding tussen de Provinciale weg en de Zaandijkerweg (maken beiden geen deel uit van het plangebied) tot aan de poort van Loders Crocklaan (maakt wel deel uit van het plangebied). Aan de westkant de ventweg langs de N203 (maakt wel deel uit van het plangebied).

Doel van het nieuwe bestemmingsplan is om een eigentijds planologisch/juridisch kader te bieden voor het behouden en versterken van de woonfunctie en het beschermen van het woon- en leefmilieu in het gebied.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie/Klantcontact Vergunningen van het Railpoint Office, Ebbehout 31 te Zaandam.

Zaandijk, 15 juli 2009

Burgemeester en wethouders van Zaanstad.

Naar boven