stcrt-2009-10375-001.png Vastgesteld bestemmingsplan

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 2 juli 2009 het volgende vastgesteld:

  • bestemmingsplan ‘De Liesen, partiële herziening 2008’

Dit plan maakt planologisch mogelijk dat aan- en bijgebouwen voorzien kunnen worden van een plat dak. Dit sluit aan op de uitgangspunten van het beeldkwaliteitsplan. Daarnaast is het bouwblok op de hoek van het Koolwitje met de Koninginnepage verruimd. Het plan is ongewijzigd vastgesteld.

Meer informatie

U kunt het desbetreffende bestemmingsplan en raadsbesluit vanaf 15 juli 2009 inzien bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen aan het loket in de ontvangsthal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t (0548) 854 837. De stukken zijn ook in te zien via www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven