stcrt-2009-10364-001.png Melding artikel 1.3.1 Bro

Burgemeester en wethouders van Arcen en Velden maken (op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening) bekend dat zij voornemens zijn een projectbesluit (als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening) voor te bereiden voor de realisatie van de Brede Maatschappelijke (BMV) aan de oostzijde van Velden. In het BMV zullen verschillende maatschappelijke voorzieningen worden ondergebracht waaronder een bibliotheek, basisschool, gemeenschapshuis, kinderopvang, sporthal en een peuterspeelzaal.

De planlocatie wordt ligt aan de Oude Schandeloseweg en wordt aan de westzijde begrenst door woningen aan de Rijksweg, aan de noordzijde door de voetbalvereniging en aan de oostzijde voor het Vilgertpad. Op het moment dat de plannen helder zijn, worden omwonenden en geïnteresseerden hierover tijdig geïnformeerd.

De terinzagelegging van het ontwerpprojectbesluit zal tijdig bekend worden gemaakt via publicatie in de Dorpsbladen. Daarbij wordt ook aangegeven op welke wijze de stukken kunnen worden ingezien en hoe en wanneer zienswijzen kunnen worden ingediend.

Naar boven