stcrt-2009-10363-001.png Voorbereidingsbesluit Lingsforterweg

Burgemeester en wethouders van Arcen en Velden maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Arcen en Velden in zijn vergadering van 6 juli 2009 heeft besloten te verklaren dat een herziening wordt voorbereid van het bestemmingsplan ‘Villabebouwing Lingsforterweg’ c.q. de ‘1e herziening bestemmingsplan “Villabebouwing Lingsforterweg”’ voor het perceel Lingsforterweg 85 te Arcen, een en ander zoals nader aangegeven op de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte verbeelding. Met het voorbereidingsbesluit wordt beoogd ontwikkelingen tegen te gaan die niet passen binnen het nieuwe bestemmingsplan voor Lingsfort en te voorkomen dat het gebied minder geschikt wordt voor verwezenlijking van de in dit nieuwe bestemmingsplan te geven bestemming. Daartoe is in het voorbereidingsbesluit ook een verbod opgenomen om het gebruik van gronden en bouwwerken te wijzigen.

Het voorbereidingsbesluit treedt op 11 juli 2009 in werking en ligt vanaf vandaag met bijbehorende kaart ter inzage in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Arcen.

Tegen dit besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep worden ingesteld.

Arcen, 10 juli 2009

Naar boven