stcrt-2009-10338-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Grote Markt’, Almere Stad

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied ‘Grote Markt’ een nieuw bestemmingsplan is voorbereid. Eerder al heeft het voorontwerp van dit bestemmingsplan ter inzage gelegen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken, met ingang van 13 juli tot en met 24 augustus 2009 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1 en is digitaal in te zien via http://www.almere.nl/direct_regelen_en_info/bestemmingsplannen/ontwerp of doorklikken op de website www.almere.nl via het kopje Info en Digitaal Loket naar Bestemmingsplannen onder Ontwerp.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de omvorming van de Grote Markt tot een horecaplein.

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk (geen email) zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Almere indienen. U kunt uw zienswijze richten aan: De gemeenteraad van Almere, Antwoordnummer 600, 1300 VB Almere, o.v.v. Ontwerpbestemmingsplan ‘Grote Markt, Almere Stad’.

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kan dat via de ambtelijke dienst, Dienst Stedelijke Ontwikkeling, Afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (DSO/ ROM). Voor dit geval verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat DSO/ROM op telefoonnummer 036-548 4193. Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan verwijzen wij u ook naar dit telefoonnummer.

De ingebrachte zienswijzen worden zo nodig in het vast te stellen bestemmingsplan verwerkt.

Naar boven